به جای اینکه هله هوله درون کیف بچه ها پر کنید و آنـها را بـه مدرسه بفرستید، مدل مانتو هوله ای و یـا با
ساندویچ های آماده با معده این بیگناهان بازی کنید، خودتان کمـی حوصله بـه خرج دهید و این نان بروتچن عسلی
ها را درست کنید و در کیفشان بگذارید.

مواد لازم:

۲ /۱ و ۲ پیمانـه آب گرم ۴ /۱ پیمانـه روغن مایع ۲ /۱ پیمانـه عسل ۲ /۱
و ۳ پیمانـه آرد سفید ۲ ق س پودر کاکائو ۲ ق س پودر مایـه‌ خمـیر ۲ که تا ۳
پیمانـه آرد نان سنگک ۱ ق چ نمک ۳ ق س بادام خرد شده

روش تهیـه:

۱٫
ابتدا آب گرم، روغن مایع و عسل را با همزن برقی خوب بزنید که تا مواد با هم مخلوط شوند.
از مخلوط‌کن هم مـی‌توانید استفاده کنید، سپس آرد سفید را کم‌کم اضافه کرده و به هم زدن ادامـه دهید.

۲٫
در این زمان پودر کاکائو، پودر مایـه‌خمـیر و نمک را اضافه کرده و به هم زدن ادامـه دهید که تا مواد
با هم مخلوط شوند.
حالا خمـیر را بـه مدت ۱۰ دقیقه استراحت بدهید.

۳٫
در این مرحله آرد نان سنگک را بیفزایید؛ البته هر بار یک پیمانـه اضافه کرده، مخلوط ‌کنید که تا خمـیر نان
حاصل شود.
آرد نان سنگک را که تا حدی بریزید کـه خمـیر یکدستی حاصل شود و بیشتر ریخته نشود چون نان سفت مـی‌شود.
ظرف حاوی خمـیر را با کیسه نایلونی کـه از قبل کمـی چرب کرده‌اید بپوشانید.
حدود ۳۰ که تا ۶۰ دقیقه بـه خمـیر استراحت بدهید که تا حجمش دوبرابر شود.

]]>
همچنین بخوانید :  طرز تهیـه نان دورنگ

۴٫
بعد از زمان ذکرشده خمـیر را بـه دو قسمت تقسیم کنید.
هر کدام از خمـیرها را با کیسه نایلون چرب شده بپوشانید و ۵ دقیقه بـه هر کدام استراحت دهید.
سپس آنـها را داخل قالب نان کـه از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید.
مقداری بادام خرد شده هم روی آنـها بریزید.
در این مرحله هم حتما حدود ۳۰ که تا ۶۰ دقیقه بـه خمـیرها استراحت دهید که تا حجمش دوبرابر شود.

۵٫
حدود ۱۰ دقیقه قبل از اینکه زمان استراحت نان‌ها تمام شود، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید
تا گرم شود.
نان‌ها را بـه مدت ۴۰-۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید که تا بپزد.

آشپزی مثبت

. مدل مانتو هوله ای . مدل مانتو هوله ای : مدل مانتو هوله ای




[به جای هله هوله درون کیف بچه ها ، این نان خوشمزه را درست ... مدل مانتو هوله ای]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sun, 08 Jul 2018 18:25:00 +0000